onsdag 12. desember 2012

O `jul med din glede :)

Hei alle sammen :)
Her går det unna i svingene !!
På mandag rundet fru Hansens Kreativiteter 100 000 (  !!!!!!! ) visninger :) Og i skrivende stund er antallet steget til snart 105 000 , HELT magisk !! TAKK til alle dere som er inne og titter , dere som kommenterer og dere som følger bloggen .
 Lite visste jeg at dette skulle gå sååå bra på under et år i blogglandia !!

 Her blir det JUL i heimen sakte men sikkert , idag var det " bare " 5 blå så da pyntet jeg litt ved inngangspartiet :
Fuglenek MÅ man jo ha , dårlig med dompapper her så jeg
kjøpte et par på
Mester Grønn :)

Inspirert av Tine K `s julemagasin så lagde jeg disse til pippippene
" mine "
Smeltet Delfiafett og tilsatte solsikkefrø.
Stakk en pinne oppi og
lot det stivne

HAR fått dilla på disse :)
Disse sto i 8 timer og er skjøre men fått
et fantastisk mønster på seg 

To til…
Igår fikk jeg hjelp av Handymannen til å ommøblere stua !!
HERRE min for et styr !
Men det ble bra ! Får vise dere senere :)
I den anledning ble kabeltrommelbordet " i veien " …
Så nå står det på trappa
enn så lenge :)
Må  jo ha plass til juletreet må vite !

Årets første julegodteri :)
Sukkerflesk !
Nam !

Ha det fint alle sammen !
See you
soon !


7 kommentarer:

  1. Gratulerer med en vell lest blogg.. Flotte lykter du har laget. Men jeg ble mest opptatt av disse sukkerfleskene du har laget. .aldri sett sånne men de så veldig gode ut. Kan du legge ut oppskriften?
    Hilsen Elin

    SvarSlett
  2. Takker & bukker <3
    Her er oppskriften :
    Flesk - oppskrift

    Ingredienser
    • 30 plater gelatin
    • 1 kg sukker
    • 5 dl vann
    • Ca 15 dråper frukt essens (ananas eller sitron)
    Tilberedning
    Gelatinen bløtes i kaldt vann i 10 min.
    Kok opp sukker og vann, ha i gelatinen og rør til den er oppløst. Dette skal småkokes i ca. 15 minutter. Løft kjelen av platen og ha i frukt essens. Fordel væsken i tre beholdere og farg med rød, grønn og gul konditorfarge.
    Hell væsken opp i forskjellige, firkantede skåler (ikke for høye) og sett til avkjøling. Når flesket er helt stivnet, skjærer du ut små firkanter og ruller de i sukker.
    Oppbevar bitene på f.eks store Norgesglass, lagvis med forskjellige farger. Dette er veldig dekorativt og kan være en fin presang til noen som har alt og er glad i godterier.

    SvarSlett
  3. Wow for noen flotte tall :) Gratulerer, moro når bloggen blir lest :)
    Disse islyktene skal jeg prøve meg på altså, kjempe fine :)
    Takk for sukkerflesk oppskrift også, hadde tenkt å spørre om den ;)
    Ha en fin kveld!

    Klem

    SvarSlett
  4. Så utrulig flotte tall,så positivt og oppmuntrende når ein ser folk er inne å kikker:))du viser så masse fine kreative ideer:)
    Fine kveld til deg!
    Klem fra Lillian

    SvarSlett
  5. WAW GRATULERER MED SÅ MANGE VISNINGER
    KLART DI TITTER INN HER
    DU INNSPISERER VIRKELIG
    FIN DAG TIL DEG
    NYDELIGE BILDER
    KLEM ELI:)

    SvarSlett
  6. Så innmari fine islykter:) Laget av bøtter for noen år siden og hele iskuler av ballonger. I år har jeg gjort som deg... islykt av ballonger, sirlig lagt på kabeltrpmmelen pyntet med granbar. Tenkte jeg skulle dra den litt videre med å lage fuglemat av fettet etter at vi har stekt smultringe, og henge i granbaret som pynt liksom.

    SvarSlett

Pga av spam / nettsøppel har jeg sett meg nødt til å ha en ordbekreftelse til dere som vil kommentere, beklager dette !