tirsdag 31. januar 2012

Litt før og etter :)

I min søken etter fine, brukte ting... både på loppis, brukt butikker ogFinn.no har jeg funnet masse skatter :) Selv om fargen er feil eller stoffet , ser jeg muligheten til forandring :) Her er et par make overs jeg har gjort :)
Messing lampe til 30 kr...
Fikk en omgang med crom spray , og ble en fin lampe som fikk nytt liv <3


6 like spisestue stoler kjøpt på Finn til 300 for ALLE !! Fargen var fæl , men dette var stoler jeg hadde lett etter lenge!! Verdt en lang kjøretur :)  ikke veldig sikker på om handymann min er av den oppfatningen...blitt NOEN "hente møbler turer" på han....

MEN, når stolene ble ferdig var det glemt :) Trakk om alle 6 , trekket er et senge teppe og båndene kjøpte jeg på stoff &stil . en stooor jobb for en fersk "møbel tapetserer" men fornøyd med resultatet !!! Hadde noen runder med meg selv ang og male stolene...Men kom frem til at ALT bør IKKE males :) Men, skal aldri si aldri ... Foreløbig er de sånn og det passer godt inn i mitt "rare" hjem :) Ha en flott tirsdag !! Igår passerte jeg 3000 besøkende,og 30 følgere som har vært innom bloggen siden jeg startet for 3 uker siden !!!! 1000,1000 takk for at dere tar turen inn i min kreative verden , blir sååååå glad jeg :)

mandag 30. januar 2012

Hjerter sa du ???

Ikke noen hemmelighet at jeg er glad i hjerter... I ALLE materialer.. tre, sølv,stål,zink - kan ikke noe for det , liker det bare <3 <3 <3 Tok en runde med kamera og jaggu... har endel av de kan du si :) Her kommer det noen bilder fra "hjertedama " <3
Hjerter i sølv , henger igangen :)





Hjerte knagg på do....





Hjerte med perler og bling, henger på et gammelt vindu ...


Blomster potter i "sølv" med nydelig hjerte ..
Et hjerte til, dette på vindfang døra :)



Liten glass flaske med et skjønt lite hjerte



Bitte lite hjerte på do nøkkelen....





Filt & stein hjerte...
                                         

Zink telysholder....



Mosekrans med enda et hjerte...

Dette hjertet i zink fikk jeg av en veldig god venninde til jul <3
 Hjemmelaget hjerte av leire som henger på trollhassel gren :)
 Liker du hjerter ?? 
Ønsker dere en god start på uka, her er energi nivået lavt om dagen. Kreativiteten glimrer med sitt fravær , men den kommer nok!!! Har nok av planer om hva jeg skal gjøre bare jeg får "orken" over meg :) Ha det :)

torsdag 26. januar 2012

Lengter etter sommer´n .......


Vinter, ikke MIN favoritt tid .... Men denne tiden nå er jo flott , man har MASSE og se frem til !! Nemlig VÅR, SOL,YRENDE LIV I SKOGEN, SOMMER,BLOMSTER, PYNTE UTE,GRILLE,BADE, SOLE, FERIE ..... JA,mange mange herlige ting utover :)  påvente av alt dette ville jeg mimre litt om sommeren 2011 , så her kommer det bilder av blomstene mine  i forskjellige varianter i HVA du kan plante i . Og hvordan pynte med blomster  .... Enjoy <3 Første bilde ut er hva du kan bruke et stettfat til , ikke bare kaker :) HI HI ...





En loppis kanne som var i rødt, gul og grønn fikk en omgang med Bengalakk :)
Elsker FARGER ute :) Tips : Du kan velge farge selv hos en fargehandler, et HAV av farger !! De blander til deg-på sprayboks !! Kjekt ? YES .



Enda en loppis kanne , denne i 90 talls messing med grelle farger.. Ble hvit og ren,og det skjønne mønsteret synes . Vakker form <3 OG brudeslør er alltid vakkert :)                                           

En gammel vekt kan brukes. Pioner og litt andre blomster fra hagen <3




Et gammelt brett  fra....jepp.. LOPPIS igjen .. La på en plast blonde duk, to flasker fra IKEA fikk serviett decoupage , skjell , og et norges glass som ble te lys lykt. Blomstene er sådd, spennende hver år og se hvordan de blir :)

Naturens vakre blomster, limt strie på et norgesglass :) En liten remse med tape rundt, tags og litt hamp tråd ...Ny vase :)



Kaffekjele med dobbel "Flittig Lise" , de er bare så vakre :) Minner meg om roser <3                   
Videre et kjempe gammelt og rustent vaske vanns fat stativ , gammel emaljert balje, rustent melkespann jeg fant i skogen og hvite roser. Rustikk og romantikk sammen liker vi :)) Håper jeg kunne friste med litt sommer følelse , min beste årstid ....  






  Ha en flott dag til mine følgere og dere som kikker innom , det gjør meg varm om hjertet at sååå mange er innom :) Velkommen tilbake skal du være !!




Hverdags lykke !!

Blomster (",)

Kom hjem i etter middag etter "skattejakt" på nyåpnet brukt butikk i byen ... Bilder kommer senere...
Der sto min mann og smilte lure smilet sitt... <3
Og DER , lå det jammen meg en blomster bukett på kjøkken benken !!!!
Herlige roser med bittesmå blomster( som jeg ikke vet navnet på ) innimellom ... VAKKERT !!!
Også kortet da, søte mannen tegner hjerter , me like !!
Skal nevnes at vi dag har 2,5 års bryllups dag <3
TO OG ET HALVT ÅR , tiden flyr :)
TAKK for blomstene kjærsten !!



tirsdag 24. januar 2012

Tips !

Lagde en kolage igår med forskjellige bilder av hva du kan lage selv av loppis funn og naturen . Øverste bildet er mose baller, ta aleminiums folie og lag en ball. Kle mose rundt ballen og surr med blomster tråd. Elsker fargen !! Bilde til venstre er to norges glass som har fått seg en make over :) BLONDE TIGHTS (Et impuls kjøp... aldri brukt den..fæl på!!!!! ) Klipte av nederst på bena på tightsen , den hadde en fin blonde kant nederst og elastisk. Tredde den over glasset og limte under glasset , et par nye lys lykter :) Nesten gratis ! Flotte med blomster i også . Bilde til høyre er små plast krus fylt med hurtig tørkende gips( Panduro).Under tørketiden satt jeg et telys oppi slik at det blir et avtrykk i gipsen, press det litt nedi . For at det skal stå rett under herdingen, tape fast telyset til koppen :)  :)

Her er det et nytt norges glass til venstre. Limte på en liten kake serviett med decoupage lim (Panduro) Et lim som fungerer som lakk /lim i ett. Greit når det må tørkes av ;) Limte på et nostalgisk bilde - koselig ! Høyre bilde er tre messing lysestaker som har fått seg en omgang med svart Bengalakk. Vasker stakene med salmiakk vann og fjerner evnt stearin først. Grunner med primer før lakkering , tørker fort. Vips to nye lysetaker :)) Til sist, en STJERNE av pinner . Lim to trekanter med lim pistol,  lim det sammen med lim pistolen og bind en tråd øverst -alternativ advent stjerne eller ei stjerne du egentlig kan ha hele året ... Håper jeg har inspirert litt idag også :) Ha en super dag !!!




mandag 23. januar 2012

Nytt på veggen :)

Ny uke.  -5 grader, hvitt landskap , sola titter frem og jeg sitter inne og hører knitringen fra ovnen .
Stooore planer om å ta noen bilder ute idag :)


Igår satt jeg og surfet rundt på utenlanske blogger, kan sitte i timesvis bare å nyte, snappe opp ideer og kjenner at kreativiteten får seg et dytt etter en sånn runde i BLOGGMANIA ...

 Som dere kjære lesere og følgere sikkert har skjønt så liker jeg driv ved godt.. samler  vår , sommer og høst og har alltid et lite "lager " på lur... Her er min siste "lysestake " :) Ville ha noe nytt på veggen . Fant en liten drivved "skatt" , preget av tidens tann..rusten , glatt og fiiiin <3 Tok en zink telys holder med hull i , skrudde den inn i veden . Festet en kjetting fra en ødelagt ampel ( man kaster ikke´no) med to skruer bak . Flott til den hvite veggen synes jeg :) Hva synes dere ? Ha en super mandag !!!

søndag 22. januar 2012

Hei og god Søndag alle sammen :)
Bare en liten tur innom , for å legge ut et innlegg på hva du kan gjøre med mose :)
Ikke bare ,bare og finne mose nå om du har snø ...noe vi også her i Sandefjord har fått litt av :) Men et tips kommer alikevel :) Ta mose oppi en pepper kake form , sett det på en avis. La det tørke i et par dager , vips så har du et dekorativt hjerte :) Ha en fortreffelig Søndag , ut å skrape bilen fri for is... Sånn at jeg slipper det i morgen tidlig :)


fredag 20. januar 2012

Helg !!! Og bilderas av kjøkken og stue :)

Hei og gooood fredag alle sammen :) Fredagen er den aller beste dagen i uka synes jeg , av mange grunner men to av dem er at min gode venninde Heidi kommer og vasker huset !! Ren skjær luksus , og jeg eeelsker det ! Andre grunnen er at min kjære har noen dager fri sammen med meg :) God mat & drikke har vi alltid, han er glad i og lage mat ...  og jeg også, vi er et godt team på kjøkkenet vi to.... <3 Driver og tester ut mitt nye speil refleks kamera jeg fikk til jul, ikke veldig kjent med det ennå men det kommer seg...Så bær over med litt uskarpe bilder ...  her kommer det noen bilder fra vårt hjem :)  Og, igjen vil jeg takke ALLE dere som har vært innom her,!! Snart 1800 stk og dette på under to uker !! 25 følgere også , tusen tusen takk :)) VARMER MASSE
















GOD HELG !!!